Eucerin Aquaphor Spray 250 ml

Kosteuttava, suojaava ja uudistava vartalosuihke

Ihanteellinen koko vartalolle, myös vaikeasti saavutettaville ihoalueille

Vedetön salvamainen vartalospray, joka rauhoittaa ja viilentää välittömästi kuivaa ja erittäin kuivaa, ärsyyntynyttä sekä karheaa ihoa. Innovatiivinen koostumus, jonka ansiosta tuotetta voi käyttää koko vartalolla – käsivarsilla, säärillä ja myös vaikeasti saavutettavilla iho-alueilla, kuten selässä. Lukitsee kosteuden iholle auttaen sitä uudistumaan tehokkaammin. Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi kasvoilla.'

- Kosteuttaa, uudistaa ja rauhoittaa tehokkaasti erittäin kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa
- Innovatiivinen salvamainen koostumus spray-pullossa – toimii 360 astetta
- Spray toimii myös ylösalaisin ja ilman katkoja
Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
22,40 €
89,60 € / 0.2500
Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihke kuivalle ja ärsyyntyneelle iholle

Kun ihon oma suojamuuri heikkenee, se on alttiimpi ulkoisille ärsykkeille. Ärsyyntynyttä ihoa pitää hoitaa usein perusteellisemmin kuin pelkällä vartalovoiteella, jotta se voisi paremmin. Perinteinen salvan tyyppinen voide on tällöin tarpeen, mutta koostumuksensa takia sitä saattaa olla hyvin hankalaa ja työlästä levittää suurille ihoalueille, kuten käsivarsille, säärille ja selkään.

Kehitimme siksi Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen tuomaan välitöntä lievitystä laajoille ihoalueille. Innovatiivinen spray-pullo auttaa hoitamaan mitä tahansa kehon aluetta. Pullon suutin varmistaa tauottoman ja tasaisen annostelun, ja se toimii missä tahansa asennossa – myös ylösalaisin suihkutettuna.

Kliiniset testit osoittavat, että tämä vedetön voide hoitaa kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa sekä suojaa sitä, edistäen ihon omaa uudistumisprosessia. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta ja usein ihoärsytyksen yhteydessä ilmaantuva kuumottava tunne iholla vähenee.

Eucerin Aquaphor Body Ointment Spray -vartalosuihkeen koostumus sisältää glyserolia ja pantenolia, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja tehostamaan ihon omaa uudistumisprosessia. Hajusteeton ja säilöntäaineeton vartalospray on todellinen SOS-tuote, jonka teho on todistettu kliinisissä ja dermatologisissa testeissä. Se auttaa ihoa voimaan silminnähden paremmin ja uudistumaan tehokkaasti.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että suihke on hyvin siedetty ja tehokas myös erittäin kuivalla, karhealla tai ärtyneellä iholla.

- imeytyy nopeasti
- hajusteeton
- säilöntäaineeton
- vedetön
- ei tuki ihohuokosia
- helppokäyttöinen spray-koostumus
- kostetuttava
- suutin toimii kaikissa asennoissa 360 astetta
- soveltuu herkälle iholle
1. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä
2. Suihkuta iholle n. 15 cm etäisyydeltä
3. Hiero hellävaroen ihoon tarpeen mukaan

Levitä niin usein kuin on tarpeen. Älä käytä rikkoutuneelle iholle, haavoille tai parantuville ihovaurioille, joille ei ole muodostunut uutta ihoa. Älä suihkuta suoraan kasvoille tai kasvojen lähelle. Vältä suuttimen painamista tarpeettoman pitkään ja vältä hengittämästä tuotetta sisään.

Parhaan tuloksen saat, kun käytät vartalolle myös puhdistustuotetta, joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle, kuten Eucerin pH5 Shower Oil -suihkuöljyä. Tuote on saatavilla sekä miedolla tuoksulla, että hajusteettomana.

null

Butane, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

250 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 5,00 x 5,00 x 21,50 cm