APTEEKKI­PALVELUMME

Muhoksen apteekki sijaitsee Muhoksen kuntakeskuksessa. Apteekki on perustettu vuonna 1889 ja se on Muhoksen vanhimpia edelleen toimivia yrityksiä. Apteekki työllistää 12 henkilöä.

TOIMITAMME RESEPTILÄÄKKEENNE TURVALLISESTI JA RIPEÄSTI

Opastamme teitä ammattitaitoisesti käyttämään lääkkeitänne oikein, jotta lääkehoitonne olisi tarkoituksenmukaista. Asioidessanne meillä saatte kokonaisvaltaista neuvontaa lääkitykseen liittyvissä asioissa. Diabetes-, astma-, sydän- ja verenpainetautien lääkehoitoihin perehtyneiden farmaseuttiemme tiedot ja taidot ovat ajan tasalla, koska he seuraavat näiden osa-alueiden kehitystä.

PALVELEMME SINUA HENKILÖKOHTAISESTI JA LUOTETTAVASTI

Asioiminen on joustavaa, helppoa ja vaivatonta: pyörätuoli, rollaattori tai lastenvaunut eivät ole este. Parkkipaikkakin löytyy apteekin läheltä.

Muhoksen apteekissa käyvät yleisimmät maksutavat. Lisäksi kanta-asiakkaat voivat hoitaa lääkeostonsa laskutusasiakkaina. Tällöin apteekki lähettää kerran kuukaudessa laskun kotiin tai haluttuun osoitteeseen (esim. omaisille, jotka hoitavat sukulaisensa asioita). Kanta-asiakkaat voivat myös vaihtoehtoisesti liittyä suoralaskutusasiakkaiksi. Kysy apteekista lisää!

Muhoksen apteekki

(08) 531 3600
apteekki @ muhoksenapteekki.fi
Sijainti >

Avainapteekit

© Muhoksen apteekki | web by Davas